کنترل عوامل خطر در بیماری‌های قلبی عروقی

کنترل عوامل خطر در بیماری‌های قلبی عروقی

مقادیر هدف برای کنترل عوامل خطرزای اصلی در بیماری‌های قلبی - عروقی
* LDL کلسترول کمتر از mg/dl 100 با سطح ایده آل کمتر از mg/dl 70. اگر سطح تری‏گلیسرید برابر یا بیشتر از mg/dl 200 باشد کلسترول غیر HDL باید تا کمتر از mg/dl 130 کاهش پیدا کند.
* کاهش فشارخون تا کمتر از mmHg 140/90 یا کمتر از mmHg 130/80 در بیماران مبتلا به دیابت یا بیماری مزمن کلیه.
* افزایش ورزشهای آیروبیک تا ۶۰-۳۰ دقیقه به مدت حداقل ۵ روز در هفته یا ترجیحاً روزانه
* حفظ BMI بین ۹/۲۴ - ۵/۱۸ و دور کمر کمتر از ۱۰۱ سانتی‏متر برای مردان و کمتر از ۸۹ سانتی‏متر برای زنان
* حفظ سطح هموگلوبین A1c در مقادیری کمتر از ۷% در دیابتی‏ها
* ترک سیگار و خودداری از مواجهه محیطی با دود سیگار