عضویت در نشریه
 
      جستجو

امام رضا (ع): نوشيدن آب سرد پس از غذاي داغ و شيريني، باعث از بين رفتن و فساد دندان ها مي گردد. (بحار الانوار، جلد 4)

توصیه های سلامت

آنفلوانزاي پرندگان

1- تا حد امكان از حضور در محل‌هاي نگهداري پرندگان ( مرغ ، خروس ، بوقلمون ، اردك ، غاز و ... ) خودداري كنيد.
2- از تماس با محصولات پرندگان ( پر ، فضولات و ... ) حتي پرندگان خانگي خودداري كنيد.
3- از نزديك شدن و جابجا كردن لاشه پرندگان اهلي و وحشي خودداري نماييد.
4- محصولات گوشتي (‌خصوصاً مرغ ) مصرفي خود را از مراكز مجاز و بهداشتي به صورت بسته بندي تهيه نماييد.
5- در صورت تماس با پرندگان و محصولات آنها دستهاي خود را به دقت با آب و صابون بشوييد.
6- جهت پاك كردن محصولات گوشتي ( به خصوص مرغ ) از دستكش استفاه نموده پس از اتمام كار دستكش را ضدعفوني كرده و دست‌هاي خود را نيز با آب و صابون به دقت بشوييد.
7- به پرندگاني مانند اردك و غاز به اين دليل كه اين پرندگان ناقل بدون علامت هستند ، توجه ويژه داشته باشيد.
8- پخت و پز مناسب گوشت براي كشتن ويروس به طوري كه درجه حرارت داخلي مرغ و فرآورده‌هاي مرغي به 70 درجه سانتيگراد برسد توسط سازمان بهداشت جهاني توصيه شده است.
9- توجه داشته باشيد كه فريزر كردن گوشت مرغ باعث كاهش بيماريزايي نمي شود و ويروس تا 3 ماه در گوشت منجمد زنده باقي مي‌ماند.