امام علي (ع): سلامت، گوارا ترين نعمت هاست. (غرر الحكم ،صفحه 484)

مراسم افتتاحیه نوسازی و توسعه فضای آزمایشگاه اداره کل بهداشت و درمان مقارن با عید سعید غدیر و با حضور هیئت رئیسه محترم دانشگاه

روز یکشنبه 19/6/96 ساعت 10:30 صبح با حضور ریاست محترم دانشگاه سخنرانی معاونت محترم دانشجویی با ارائه گزارشی از مراحل آماده سازی و ساخت توسط مدیر کل بهداشت و درمان مورد بهره برداری قرار گرفت.
در فضای جدید ضمن توسعه فضای فیزیکی از 160 مترمربع به 300مترمربع طراحی فضای فنی با توجه به دستورالعمل های وزارت بهداشت و درمان با در نظر گرفتن ارتباط منطقی و لازم بین بخشهای مختلف صورت گرفته است.
ضمناً فضای مناسب برای پذیرش و نوبت مراجعین و سالن انتظار مجهز به سامانه اعلام نوبت بیماران و توسعه فضای نمونه گیری در نظر گرفته شده است. همچنین سرویس بهداشتی برای نمونه گیری و تاسیسات گرمایش و سرمایش مناسب و دیگر موارد جهت رفاه حال مراجعین تعبیه شده است