به هنگام ابتلا به آنفلوانزا و سرماخوردگي در منزل استراحت كرده و تا بهبودي كامل از حضور در مكانهاي عمومي و محل كار خود خودداري نماييد

کارگاه آشنايي با بيماريهاي شایع گوارشي

جلسه آموزشی آشنايي با بيماريهاي شایع گوارشي ویژه كاركنان دانشگاه تهران در تاریخ 16/02/96 در تالار اميركبير دانشگاه تهران با حضور بيش از 120 نفر از برگزار گردید.
در این جلسه آقای دکتر صادقی فوق تخصص بیماریهای گوارش و کبد و استادیار دانشگاه شهيد بهشتي در خصوص تشخیص، درمان و پیشگیری بیماریهای شایع گوارش و کبد و همچنين نحوه تغذيه و رژيم هاي مناسب بيماريهاي گوارشي تدریس نموده و نکات مهم جهت پيشگيري و درمان بيماريهاي شايع گوارشي (سوء هاضمه، رفلاكس، كبد چرب، انواع هپاتيت‌ها و علل ايجاد آنها و رعايت نكات لازم جهت بيماران گوارشي و روزه داري در ماه مبارك رمضان و .... را بیان نمودند.