حضرت رسول (ص): دهان هاي شما راه هاي تلاوت قرآن است آنها را با مسواك پاكيزه و خوش بو سازيد. (نهج الفصاحه ،صفحه 120 ،حدیث 602)

کارگاه آشنايي با بيماريهاي شایع گوارشي

جلسه آموزشی آشنايي با بيماريهاي شایع گوارشي ویژه كاركنان دانشگاه تهران در تاریخ 16/02/96 در تالار اميركبير دانشگاه تهران با حضور بيش از 120 نفر از برگزار گردید.
در این جلسه آقای دکتر صادقی فوق تخصص بیماریهای گوارش و کبد و استادیار دانشگاه شهيد بهشتي در خصوص تشخیص، درمان و پیشگیری بیماریهای شایع گوارش و کبد و همچنين نحوه تغذيه و رژيم هاي مناسب بيماريهاي گوارشي تدریس نموده و نکات مهم جهت پيشگيري و درمان بيماريهاي شايع گوارشي (سوء هاضمه، رفلاكس، كبد چرب، انواع هپاتيت‌ها و علل ايجاد آنها و رعايت نكات لازم جهت بيماران گوارشي و روزه داري در ماه مبارك رمضان و .... را بیان نمودند.