حضرت رسول )ص): در حالي غذا بخور كه اشتها داشته باشي و هنگامي دست از غذا بكش كه هنوز اشتهايت باقي است. (بحار ، جلد 62 ، صفحه 291)

جشنواره تعيين اتاق هاي نمونه بهداشتي

به اطلاع دانشجویان ساکن خوابگاه های دانشگاه تهران می رساند جشنواره تعیین اتاق های نمونه بهداشتی با همکاری مشترک اداره کل امور خوابگاه ها و اداره کل بهداشت و درمان دانشگاه در هفته گرامیداشت خوابگاه ها (هفته سوم اردیبهشت)برگزار می گردد.
از کلیه دانشجویان خوابگاهی که مایلند در طرح تعیین اتاق های نمونه بهداشتی شرکت نمایند دعوت به عمل می آید از تاریخ 1395/01/21 لغايت 1395/02/11 نسبت به تهیه فرم های خودارزیابی و تکمیل آن اقدام نموده و حداکثر تا تاریخ 1395/02/11 به مسئولين ساختمان هاي خوابگاهی و یا دفاتر معاونت دانشجویی کوی دانشگاه و یا واحد بهداشت اداره کل بهداشت و درمان دانشگاه تحویل دهند.
شایان ذکر است به محض دریافت فرم های خودارزیابی تا پایان هفته خوابگاه ها، توسط تیم های کارشناسی دانشگاه نسبت به انجام بازدیدهای بهداشتی اقدام به عمل خواهد آمد.
در مراسم اختتامیه هفته خوابگاه ها به کلیه ساکنین اتاق های نمونه (از هر ساختمان خوابگاهی یک اتاق) هدایایی اعطاء خواهد شد.
هدایا مشتمل بر اعطاء کارت های هدیه و نیز اعمال 50 درصد تخفیف شهریه خوابگاهی یک نیمسال تحصیلی برای کلیه ساکنین اتاق های نمونه می باشد.
جهت تهيه فرم به لينك زير مراجعه نماييد: