درهنگام اسهال بايد آب و مايعات بيشتري به كودك بدهيم

اطلاعيه پايش سلامت دانشجويان ورودي 1394

قابل توجه دانشجويان ورودي سال 94 (كليه مقاطع تحصيلي)
دانشجوياني كه تا نيمه اول مهر ماه و در بازه زماني اعلام شده موفق به شركت در برنامه پايش سلامت نشده‌اند فرصت دارند تا پايان آبان ماه با رزرو وقت اينترنتي و با رعايت نكات ذيل به پذيرش اداره كل بهداشت و دانشگاه تهران واقع در خيابان 16 آذر مراجعه نمايند.
1. دانشجويان پس از انتخاب لينك رزرو وقت اينترنتي و ورود به صفحه مذكور مي‌توانند با وارد نمودن شماره دانشجويي خود در دو كادر نام كاربري و رمز عبور سپس فقط با انتخاب گزينه "پايش سلامت دانشجو " (از كادر نام پزشك) , روز و ساعت مراجعه خود را انتخاب نمايند.
2. دانشجويان بايد از فايل كارنامه سلامت (موجود در پايين همين صفحه) پرينت تهيه نموده و پس از تكميل كليه صفحات فرم (به جز صفحه آخر كه معاينات جسماني است) در روز و ساعت تعيين شده (طبق بند اول) به پذيرش اين اداره كل مراجعه نمايند.
3. برگه تأييد نهايي كه هر دانشجو پس از انجام كليه مراحل پايش دريافت مي‌نمايد يكي از مدارك اصلي ثبت نام مي‌باشد. برگه مذکور بايد مهر اداره كل بهداشت و درمان و نيز مركز مشاوره را داشته باشد و دانشجو ملزم به تحويل آن به آموزش دانشكده مي‌باشد.
4. پذيرش دانشجوياني كه بدون رزرو وقت اينترنتي مراجعه مي‌نمايند امكان‌پذير نمي‌باشد.
لینک رزرو اینترنتی
دریافت کارنامه سلامت دانشجویان