امام علی (ع):نوشیدن دارو برای بدن ،به صابون برای جامه می ماند ، آن را تمیز می کند، اما کهنه اش هم می کند.(شرح نهج البلاغه،جلد20،صفحه300،حدیث422)

خدمات كلينيك پايش اداره كل بهداشت و درمان دانشگاه تهران

تشكيل پرونده الكترونيك ويژه كارمندان و اساتيد

تشكيل پرونده الكترونيك ويژه اعضاء خانواده كارمندان و اساتيد

آموزش اوليه عملي و رايگان احياء قلبي و تنفس مصنوعي به مدت يك ساعت به شركت كنندگان در پايش سلامت سال 94

انجام تست هاي روانشناختي شخصيت با مشاركت روانپزشكان اداره كل بهداشت ودرمان(با هزينه) ويا مركز مشاوره (رايگان)

كلينيك پايش اداره كل بهداشت و درمان دانشگاه تهران آمادگي خود را جهت پذيرش همكاراني كه تمايل به انجام معاينات ادواري پايش سلامت دارند را اعلام مي‌نمايد. همكاران محترم مي‌توانند جهت تعيين وقت قبلي و با رعايت نكات ذيل با تلفن 61112769 تماس حاصل نمايند.

»» نكات قابل توجه:

- ناشتا بودن و به همراه داشتن دفترچه بيمه، اصل وكپي كارت بيمه طلايي، عينك (درصورت استفاده) و جواب آزمايشات (در صورتي كه اخيراً آزمايش داده باشند)

- دارندگان كارت طلايي در بخش پرداخت هزينه بر اساس قوانين موجود و با حداقل هزينه ويزيت مي گردند (جز موارد خاص و خارج از تعرفه).

- هزينه همكاران فاقد كارت طلايي بر اساس قوانين موجود دفترچه بيمه اعمال خواهد گرديد.

- پذيرش همكاران در تمام روزهاي هفته از ساعت 8 لغايت 10 خواهد بود.

»» مراحل انجام پايش سلامت:

· تشكيل پرونده در دفتر پايش

· انجام نوار قلب در بخش اورژانس

· ويزيت و معاينه كامل توسط پزشك عمومي

· انجام آزمايش خون

· ويزيت توسط متخصص و انجام سونوگرافي, راديوگرافي و .... بسته به نظر پزشك و با توجه به شرايط هر فرد متفاوت خواهد بود.

· ورود اطلاعات به سامانه پايش و تشكيل پرونده الكترونيك به منظور افزايش دسترسي به اطلاعات يكپارچه مراجعين در مواقع ضروري